Welkom bij Arsi Turkish Bath, Spa & Wellness

Een Hamam of Turks badhuis is een eeuwenoud ritueel. Vooral in de Arabische wereld en Turkije lopen mensen vanuit het hele dorp met hun douchegerei naar een centrale hamam voor een rituele wassing. Door middel van een scrub-behandeling en stoombad wordt het lichaam grondig gereinigd. Naast functioneel is dit natuurlijk ook erg gezellig!

Wanneer u in Alanya bent kunt u genieten van een heerlijke scrub-behandeling, inzeping en eventueel ter afsluiting genieten van een heerlijke massage. Het scrubben van uw huid zorgt ervoor dat u prachtig bruin wordt en dat uw kleur langer behouden blijft. Echt een aanrader voor aan het begin van uw vakantie, maar ook ter afsluiting. Net voordat u Turkije weer verlaat en nog enkele dagen van de zon kunt genieten is het fijn om nog een keer onze Hamam te bezoeken en de laatste dode huidcellen te laten verwijderen.

Arsi Turkish Bath, Spa & Wellness is gevestigd bij het Arsi Hotel maar wanneer u niet in het hotel verblijft is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze faciliteiten. Iedereen is welkom. Wij zijn gevestigd aan Cumhuriyet Mah.Selam Sok 13, Alanya.

 • Sauna

  Sauna heeft veel positieve effecten op uw gezondheid. Vandaag de dag zijn veel medische professionals van mening dat een saunabezoek kan bijdragen aan genezende effecten bij problemen met bijvoorbeeld reuma of slaapproblemen en zelf depressiviteit.

  Een sauna is een houten kamer die het mogelijk maakt om door middel van zweten weer kalm en relaxed te worden. Het is een hete, vochtige houten ruimte waar u even weg kunt zijn van stress en de problemen van elke dag. Als sinds eeuwen maken mensen gebruik van sauna's en tegenwoordig wordt deze ook gebruikt voor het behandelen van veel ziekten en ongemakken zoals depressiviteit, arteritus en reuma.

 • Relax

  Relax (gezichtsmasker): Al jaren gebruikt men klei als beauty product voor vrouwen. De klei wordt gebruikt om het gezicht te reinigen en het zacht aan te laten voelen. Klei is een van de meest effective beauty producten, die ook nog eens natuurlijk is!

 • Massage

  Massage: ons team bestaat uit een aantal professionele masseurs die er voor zullen zorgen dat uw spieren de juiste ontspanning krijgen en u zich helemaal relaxed voelt na afloop.

  Naast de klassieke ontspanningsmassages kunt u ook kiezen voor een hotstone massage, medische massage of een aromatherapy. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.